Data markt

Zaterdag 24 en zondag 25 juni

2023 is er een extra Boekenmarkt

in Roden.

Inbreng

Op dit moment nemen we slechts

beperkt boeken in. Zie het

tabblad ‘Inzameling’. Vanaf

oktober kunt u weer volop bij ons

terecht.

E-mail

U kunt ons per e-mail bereiken via

roderboekenmarkt@gmail.com.

Nieuwsbrief

Hier vindt u onze laatste

nieuwsbrief.

Facebook

Kijk op onze Facebookpagina

voor de laatste nieuwtjes en

foto’s.

Data en contact
© Roderboekenmarkt juni 2023
Nieuws
(Uit De Krant, 14 juni 2023) Leuke vakantieboeken scoor je op de Boekenmarkt op 24 en 25 juni in Roden Zaterdag 24 en zondag 25 juni is er een extra Boekenmarkt in Roden. Dé kans om leuke vakantieboeken te scoren voor een prikkie. Voor nieuwe Noordenvelders ook zeker een aanrader om even binnen te stappen want de categorie ‘vreemde talen’ is goed vertegenwoordigd op de boekenmarkt. Else Janssen is al jaren vrijwilliger op de Roder Boekenmarkt. Ze is rubrieksvertegenwoordiger ‘vreemde talen’ en helpt nieuwkomers en liefhebbers van anderstalige boeken graag aan een paar mooie exemplaren. Lees hier verder op de website van De Krant… (Uit De Krant, 10 januari 2023)

Op zoek naar dat ene pareltje

Nu de resultaten van de pinautomaten binnen zijn, kan de omzet van de Roder Boekenmarkt worden vastgesteld. Op donderdag 28 dec kwamen 900 betalende bezoekers en op vrijdag 29 december waren dat er 750. Samen zorgden zij voor een omzet van 24.500. Lees hier verder op de website van De Krant… (Uit het Roder Journaal, 3 januari 2023)

Op zoek naar dat ene pareltje

De pinuitdraai van de tweede dag van de Roder Boekenmarkt is nog niet binnen bij de organisatie, maar Geert Wolters schat dat er tussen de 20.000 en 25.000 euro is opgehaald met de jaarlijkse boekenmarkt die inmiddels is uitgegroeid tot een evenement van formaat. Lees hier verder op de website van het Roder Journaal…