Data markt

Op 25 en 26 mei 2024 ruimen wij op tijdens onze voorjaarsboeken- markt. De decemberboekenmarkt vindt plaats op 28 en 29 december 2024.

Inbreng

Op dit moment nemen we slechts

beperkt boeken in. Zie het

tabblad ‘Inzameling’. Vanaf

oktober kunt u weer volop bij ons

terecht.

E-mail

U kunt ons per e-mail bereiken via

roderboekenmarkt@gmail.com.

Nieuwsbrief

Hier vindt u onze laatste

nieuwsbrief.

Facebook

Kijk op onze Facebookpagina

voor de laatste nieuwtjes en

foto’s.

Data en contact
© Roder Boekenmarkt april 2024

Gezocht

Wij zoeken boeken, cd’s, lp’s, dvd’s, spellen en puzzels (beiden compleet) en computerspellen. Zelfgebrande cd’s, encyclopedieën en studieboeken zijn door ons moeilijk te verkopen. Voor deze artikelen hebben onze klanten helaas geen belangstelling.

Wanneer inleveren?

Helaas nemen we op dit moment geen boeken in. We hebben slechts beperkte opslagruimte voor boeken. Deze is beschikbaar voor mensen, die eenmalig een bibliotheek opruimen in verband met bijvoorbeeld verhuizing of overlijden. Is dat bij u het geval? Mail ons. Dan komen we bij u langs. Als uw boeken interessant zijn om te verkopen, nemen we ze graag mee. Wilt u ons voor het maken van een afspraak uw telefoonnummer geven? In het najaar starten de voorbereidingen van de decemberboekenmarkt. Als u in de gelegenheid bent om tot die tijd een kleinere hoeveelheid boeken zelf te bewaren, dan stellen we dat zeer op prijs. Voor de voorjaarsboekenmarkt van 25 en 26 mei 2024 nemen we geen boeken in. Deze markt is vooral bedoeld om op te ruimen.
Inzameling